Milloin vaan, missä tahansa

:

Trump toivotettiin tervetulleeksi Philadelphiaan

Categories:
Localizations:

Viime yönä kaikista voimakkaimmat republikaanit, talouseliitti ja alt-rightin valkoisen ylivallan kannattajat kokoontuivat keskustelemaan yhteen kauungin kalleimmista hotelleista. He suunnittelivat terveydenhuollon ja ympäristömme tuhoamista sekä laativat poliittista ohjelmaa, johon kuuluu alkuperäiskansojen maaoikeuksien loukkaamiinen sekä pidemmälle viedyt hyökkäykset alkuperäiskansoja, rodullistettuja, siirtolaisia ja muslimeja vastaan. Heidän punoessa juoniaan tuhat queeria philadelphialaista raivosi heidän ikkunoidensa ulkopuolella. Tanssien, laulaen ja huutaen äänekkäästi iskulauseita he menivät voitolla yöhön Queer Rage(r): Guerilla Dance Party -tapahtumassa. Ihmisten huutamiin iskulauseisiin kuului muun muassa “Any time, any place, punch a Nazi in the face!” (Milloin vaan, missä tahansa, iske naamaan natsia) ja “Gay sex is great, try it!” (Homoseksi on mahtavaa, kokeile sitä!). Tämä video on kuvattu illan aikana, ja se on kutsu liittyä hallitsemattoman seksuaalisuuden, antirasismin ja solidaarisuuden muodostamaan iloisempaan maailmaan.